SØDE OG SALTET BALSAMICO MARINEREDE KYLLINGELÅR

Disse kyllinglår er marineret i sød balsamicoeddie, hvidløg og frisk rosmarin, og for at skabe en lækker røget smag, er de grillet på grillen. 

INGREDIENSER

1 kg kyllingelår, med skind på

 

BALSAMISK MARINADE:

1 spiseskefuld sennep,

1 spiseskefuld frisk rosmarin, hakket

2-3 fed hvidløg, hakket

0,75 deciliter balsamicoeddike

1,5 deciliter olivenolie

salt peber

FREMGANGSMÅDE

Du skal bruge en skål. Hak nu rosmarinen fint. Bland den hakkede rosmarin, sennep, hvidløg, balsamico, salt, peber og olivenolie.

Kom dine kyllingelår i en pose med din marinade og ryst godt. Læg i køleskabet i 30 min. 5 min. før grilning tager du dine kyllinger ud og placerer på din kyllingeholder.

Varm grillen - medium til høj varme.

Placer kyllingelårene på grillen og grill i 20-25 minutter. Husk at vend hvis ikke du bruger en kyllingeholder!