DESSERT: BAGT CHOKOLADEKAGE
Ingredienser (4 pers.):
kage:
- 60 gr. smør
- 100 gr. sukker
- 2 æg
- 40 gr. hvedemel
- 1/2 tsk. bagepulver
- 2 spsk. kakao
marengs:
- 2 æggehvider
- 60 gr. sukker
- 50 gr. hakkede nødder
andet:
Fremgangsmåde:
Kage:
Smelt smørret. Pisk æg og sukker og vend mel, kakao, bagepulver og smør i.
Bag ved indirekte varme ved 180 grader i 10-15 minutter.
Kagen må gerne være blød.
Marengs:
Pisk æggehvider og sukker til det er stift. Vend nødder i og bag ved 100 grader ved indirekte varme i ca. 1 time.
Skær blommer i halve og grill ved direkte varme til de får farve. Hold godt øje, så du undgår at blommerne bliver sorte.
Anret som på billedet.
Se også forret, mellemret og hovedret