Grillbriketter fra Nature®

En grillbriket er ikke bare en grillbriket. Der findes mange forskellige typer og kvaliteter til forskellige grillsituationer og grillmetoder. Med grillkul fra Nature® får du det hele – uanset om du griller med den direkte eller indirekte metode. 

Med vores Nature® Premium Grillbriketter får du kvalitetsgrillbriketter, der er nemme at optænde og har en ekstra lang brændetid  - op til fire timer over 180°C. Derfor kan du grille i længere tid end normalt og samtidig får du en optimal grilltemperatur. Få inspiration til lækre grillretter på grillen ved at besøge vores opskrifter her.

Vores grillbriketter er CO2 neutrale og dermed miljøvenlige. Det betyder at du med god samvittighed effektivt kan tænde op for din grill på de dejlige sommerdage/-aftener og tilberede din og dine nærmestes yndlingsgrillretter.

Du kan læse mere om Nature® grillbriketter ved at klikke på underfanen "Nature CO2 Neutrale Briketter" under topfanen "Briketter" eller ved at klikke her.

Nature® Premium Grillbriketter er også blevet anerkendt i blandt andet denne grilltest ”Varmen stikker helt af her – altså på den gode måde”, hvor to grill-eksperter udnævnte vores grillkul som vinder med 6 stjerner ud af 6 mulige, hvor den høje kernetemperatur og svag udledning af røgos gjorde udslaget for de to eksperters vurdering af vores Nature CO2 Neutrale Grillbriketter.

Du kan finde vores grillbriketter på den genkendelige indpakning med Nature-logoet og flammen som vist i højre side. Med de CO2 Neutrale Grillbriketter har vi i dette tilfælde skallen fra en kokosnød til at kunne levere miljøvenligt grillkul.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at sende en mail til info@fscp.dk

Nature® CO2 Neutrale Grillbriketter og andre af vores Nature® produkter kan købes i førende dagligvarebutikker og byggeforhandlere i hele landet. Se oversigten af Nature® forhandlere her.

Hvis du ønsker at blive forhandler kan du også sende en mail til info@fscp.dk