Eddys DM Grill Tapenade - Pickles - BBQ sauce

ANANAS PICKLES

Portion: ca. 4,5 kg

Ingredienser:
5 dåser ananas (2,8 kg) - gem saften
500 g. tørrede abrikoser i strimler
3 rødløg i tern
2 rødpeber i tern
1/2 hvidløg hakket
Saft og skal fra 4 lime
2 rød chili fint hakket
150 gr. ingefær revet
500 g. sukker
2 spsk. fennikel frø
2 spsk. hel spidskommen
2 spsk. senneps frø
2 spsk. salt + 1. tskpeber
1 dl atamon


Fremgangsmåde:
Lad det hele (minus atamon) simre i en gryde i ca. 1 1/2 time -eller indtil det opnår en god konsistens. Lad det køle lidt af, ryst atamoni dine sylteglas og hæld resten i marmeladen.
Fyld på glas og stil på køl.
Holdbarhed: ca. 2-3 mdr.

B-BBQ (Bastian's BBQ)

Portion: ca. 4,5 liter BBQ sauce

Ingredienser:
3 kg (2,7 liter) ketchup
6 dl æblemost
2 dl worcestershire  sauce
1 dl mørk sirup
1 dl akacie honing
2 dl muscovado sucker
3 dl mørk farin
2 spsk. groft salt
3 spsk. pebermix (Santa Maria)
2 spsk. løgpulver
2 spsk. hvidløgs pulver
2 spsk. selleri salt
2 spsk. senneps pulver
2 tsk. spidskommen støt
2 tsk. chili pulver
2 tsk. cayenne
3 tsk. røget paprika

Fremgangsmåde:
Det hele blandes sammen og opbevares på køl.

Peberfrugt-tapenade

Portion: ca. 1 kg tapenade

Ingredienser:
4 peberfrugter røde/gule (750 gr. ordnet)
100 gr. hasselnødder
5 fed hvidløg
75 gr. parmesan
1/2 dl. olivenolie
1/2 dl. rapsolie
1/4 dl. hvid balsamico
5 gr. røget paprika
salt og peber

Fremgangsmåde:
Halvér peberfrugterne og rens dem. Grill herefter ved direkte varme indtil de får lidt farve.

Blend det hele til en grov konsistens, og smag til med salt og peber.

Serveres som ”dip” til brød eller som en kold sauce til dit grillede kød.