CLUB SANDWICH M. KYLLING OG BACON

4 personer
Metode: Direkte
Temperatur: 200 grader

Ingredienser:

  • 400 gr. kyllingebryst
  • 1 pk. bacon
  • 2 flutes
  • Salat, tomat, agurk og rødløg

Karrydressing:

  • 1 dl. salatmayonnaise
  • 1 dl. creme fraiche 18%
  • Karry
  • Sød chilisauce

Fremgangsmåde:

Start grillen op til direkte varme og gerne omkring de 200 grader.

Rør dressingen sammen af mayonnaisen og creme fraichen, smag til med karry og sød chilisauce. Snit alle grøntsagerne.

Grill kyllingebryst til det har en kernetemperatur på 65 grader og lad den trække i 5-8 min.. Grill også bacon af på grillen til den er sprød.

Flæk brødene og del dem i 2, således man få 4 halve flutes der er flækket på langs og varm dem på grillen.

Smør flutene med karrydressingen og saml dine sandwich med resten af ingredienserne. 

Kan serveres med grove fritter.