EDDY's JOMFRUHUMMER MED HVIDLØG
Mmm, jomfruhummer er delikat og festligt spise. Der findes utallige lækre måder at tilberede det på, men en grillet version ala Eddy's er altså en fryd for ganen.
Ingredienser:
4 personer forret
16 stk. Jomfruhummer
100 gr. Smør
2 fed hvidløg
1 stor Fennikel
½ citron
salt og peber
Fremgangsmåde:
Start grillen op til direkte varme og gerne omkring de 180 grader.
Rør det bløde smør med hvidløg, salt og peber.
Klip en aflang firkant af ryg skallen af hummeren, sådan at man kan se kødet, fordel hvidløgs smørret ud på alle hummerne og lig dem i alubakker og stil dem direkte på grillen og grill dem i 10 min.
Skær fennikel i meget tynde skiver gerne på et mandolinjern og mariner den i citronsaft, salt og peber
Anret jomfruhummerne oven på fennikel og server med et godt stykke brød til.