SALAT MED AND
Til 4 personer
Ingredienser
Søde mandler
40 gr. mandler
1 ½ spsk. akaciehonning
½ tsk. lakridspulver
Lidt salt
Bagepapir
Salaten:
200 gr. frisk grønkål uden stilk
1 granatæble
1 grapefrugt
1 appelsin
1 rødløg
1 spsk. akaciehonning
Lidt salt og peber
Samt rester fra en god andesteg.
Fremgangsmåde:
Rist mandlerne af sammen med resten af ingredienserne og hæld dem over på et stykke bagepapir. Lad mandlerne køle af og hak derefter.
Skær appelsin og grape i fileter og pres resten af saften ud af frugten. Bank herefter kernerne ud af granatæblet og skær rødløget ud i tynde både. Bland alle tingene og lad det trække i ca. 2 timer.
Ordn grønkålen og læg det i isvand. Hæld vandet fra og anret grønkålen med resten af salaten samt resterne fra andestegen. Drys til sidst de hakkede mandler udover.