Nature Premium - testvinder

De to grill-eksperter, Carsten "Den Skaldede Kok" Olsen og Trine Drachmann Johns fra Weber Grill Academy, har for dagbladet Politikken testet 6 forskellige grillbriketter. Nature Premium blev kåret som suveræn testvinder og fik 6 stjerner ud af 6. 

I følge dommerne skal gode briketter kunne:

  • Tændes uden at de oser for meget
  • Have opnået en varme på mindst 260 grader i løbet af en halv time
  • Opnå en høj, intens temperatur i starten og så langsomt fade ud.

Jo længere tid briketterne kan holde på varmen, des bedre. Dermed får man mere ud af briketterne, og hvor varmen af kullene skal bruges til at stege og grille sit kød. Det er især vigtigt at kullene får en høj kernetemperatur til fx kylling, som kræver en høj varme fra briketterne.

Dermed er Nature Premium det naturlige og oplagte valg, da det i testen levede op til disse krav og meget mere.

Nature Premium Grillbriketter kåres netop som testvinder, fordi de holder længst på varmen og oser mindst ved optænding. 

Samtidig er det de briketter som er mindst porøse og dermed formen bedst, når de er tændt op. "Varmen stikker helt af her - altså på den gode måde"