GRILLET KYLLING KEBAB MED HUMUS OG TZATIKKI
Portioner: 4
Metode: Direkte
Temperatur: Medium
Ingredienser
Kylling
- 2 dl. drænet yoghurt
- ½ tsk. støt spidskommen
- 1 tsk. løgpulver
- ½ tsk. paprika
- 1 tsk. santa maria pebermix
- ½ tsk. salt
- 600 gr. kyllingeinderfilet
Humus:
- 1 ds. drænet kogte kikærter (240 gr.)
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. thahin
- 3 spsk. drænet yoghurt
- ½ tsk. støt spidskommen
- 2 spsk. olie
- salt og peber
Tzatziki:
- 1 agurk
- 3 dl. drænet yoghurt
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. støt spidskommen
- salt og peber
Fremgangsmåde
Kylling:
Bland det hele sammen og lig kyllingen ned i marinaden og lad det trække i 2-4 timer.
Humus:
Dræn vandet fra de kogte kikærter og blend det hele til en glat masse og stil det på køl.
Tzatziki:
Riv agurken og drys det med lidt salt, lad det trække 10 min. og pres vandet fra, bland det med resten og stil det på køl.
Ved grillen:
Sæt 2 stk. kylling pr. grillspyd og grill dem ved direkte varme 2-3 min pr. side, varm wrapsne hurtigt.
Servér wraps med kylling, tzatzikki, humus og diverse salater.