GRILLET KYLLING KEBAB MED HUMUS OG TZATIKKI

Portioner: 4
Metode: Direkte
Temperatur: Medium

Ingredienser

Kylling

  • 2 dl. drænet yoghurt
  • ½ tsk. støt spidskommen
  • 1 tsk. løgpulver
  • ½ tsk. paprika
  • 1 tsk. santa maria pebermix
  • ½ tsk. salt
  • 600 gr. kyllingeinderfilet

Humus:

  • 1 ds. drænet kogte kikærter (240 gr.)
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. thahin
  • 3 spsk. drænet yoghurt
  • ½ tsk. støt spidskommen
  • 2 spsk. olie
  • salt og peber

Tzatziki:

  • 1 agurk
  • 3 dl. drænet yoghurt
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk. støt spidskommen
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Kylling:

Bland det hele sammen og lig kyllingen ned i marinaden og lad det trække i 2-4 timer.

 

Humus:

Dræn vandet fra de kogte kikærter og blend det hele til en glat masse og stil det på køl.

 

Tzatziki:

Riv agurken og drys det med lidt salt, lad det trække 10 min. og pres vandet fra, bland det med resten og stil det på køl.

 

 

Ved grillen:

Sæt 2 stk. kylling pr. grillspyd og grill dem ved direkte varme 2-3 min pr. side, varm wrapsne hurtigt.

 

Servér wraps med kylling, tzatzikki, humus og diverse salater.