GRILLET SOMMERBRUNCH

Giv din weekendbrunch røg! Det er nemmere end du tror, omend du vælger at starte grillen en lun sommerdag, i solskinsvej - eller i regn, sne eller slud. Det er nemt hele året rundt. 

DET SKAL DU BRUGE TIL 5 MENNESKER

5 æg
1 Bakke leverpostej
10 Boller 
250 g Bacon 
1 Bakke Champignoner 


Grillfad fra Rösle, sæt af 2 stk. 399 kr. 

FREMGANGSMÅDE

Slå æggene ud i en støbejernspande. Krydder med salt og peber (og evt. andre krydderier). 
Steg æggene i en varm grill under låg. Tid afhænger af hvordan du ønsker blommen skal være. 

Steg bacon og champignonerne i grillfad til de er sprøde. 

Kom leverpostejen på grillen og til den er varm. 

Kom bollerne på som det sidste på grillen og grill til de er lune. Husk evt. at vende dem! 

 

Så nemt kan det gøres! Velbekommen