CO2 neutrale grillbriketter

Nature® Premium Grillbriketter er et 100% naturligt produkt, som er produceret af kokosnøddeskaller uden brug af tilsætningsstoffer eller kemikalier.

Kokosnøddeskallen er et restprodukt fra høsten af kokosnødder, som normalt enten nedbrydes i naturen eller benyttes til brændsel. Der er derfor ikke tale om fældning af palmetræer, og derfor bevares den naturlige balance.

Briketternes specielle struktur gør dem lette at optænde og særdeles velegnede til langtidsstegning, helt op til 4 timer over 180°C. Og så er de CO2 neutrale.

Det er netop brændetiden, der tæller! Hvem har ikke prøvet at sætte op til den perfekte grillaften med god mad og drikke, hyggeligt samvær med familie og venner - og så kom der aldrig ordentlig gang i grillen!

Derfor har vi stort fokus på, hvordan grillbriketternes temperatur udvikler sig over tid i grillen - for kun på denne måde sikres et godt grillresultat.

 

Høj og konstant grilltemperatur

Nature® Premium grillbriketter bliver løbende testet efter den såkaldte T-180 performance test, som vi har udviklet i samarbejde med Force Technology og udført siden 2005.

Testen måler temperaturforløbet i en standardcylinder fra start til T180 (180° C), dvs. antallet af minutter som grillbriketterne kan opretholde en temperatur over 180° C – en temperatur hvor man fortsat kan lave mad på grillen! 

Resultatet af alle tests viser, at Nature® Premium grillbriketter har en høj og konstant temperatur over tid og fuldt ud lever op til markedets bedste grillbriketter.

Perfekt til alle os, der gerne vil kunne stege et par pølser længe efter at hovedretten er færdigstegt og serveret.


Køb  CO2 neutrale briketter her »

Briketter 9Kg