Grillbriketter fra Nature®

Nature® of barbecuing konceptet er udviklet med en miljøvenlig fokus til brændstof af kuglegrill. Det vil sige at Nature® briketterne baserer sig på et restprodukt fra høsten af kokosnødder og er derfor ikke produceret af fældet træ. Med vores Nature® Premium Grillbriketter tilbyder vi kvalitetsgrillbriketter, der er:

-          Nemme optændelig

-          Brændetid på fire timer

-          Brænde temperatur over 180°C. 

-          CO2 neutrale

-          INGEN nedfældet træ

Det betyder at vores kunder trygt kan handle briketter med god samvittighed og tilberede maden med kvalitetsbriketter.

Nature® Premium er blandt andet testvinder mod 6 forskellige grillbriketter der blev testet af to grill-eksperter for dagbladet Politiken i juli 2017. De to eksperter, Carsten ’Den Skaldede Kok’ Olsen og Trine Drachmann Johns fra Weber Grill Academy er enige og giver Nature® Premium grillbriketter, som den eneste, fuldt hus med 6 stjerner. Dette er hvad de havde at sige om Nature® Premium briketterne: ”Det er de bedste. Varmen stikker helt af – på den gode måde. Det er de briketter, der holder længst på varmen, og vil være rigtig gode til langtidsstegning.”

Du kan finde Nature® Premium på den genkendelige indpakning med Nature-logoet og flammen som vist i højre side. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at sende en mail til info@fscp.dk

Nature® Premium og andre af vores Nature® produkter kan købes i førende dagligvarebutikker og byggeforhandlere i hele landet samt Grillmestrene.dk. Se oversigten af Nature® forhandlere her.

Hvis du ønsker at blive forhandler, kan du også sende en mail til info@fscp.dk

 

 

 

 

  

 

17631 Nature 9Kg Premium (1)

                      Køb Nature briketter her »